Clubinfo

Jeugdwerking

Met de Harelbeekse Kano Vereniging bieden wij een ruime jeugdwerking aan waarop zo goed als geen leeftijd staat. Wij bieden onze jeugdleden de mogelijkheid zich te ontplooien in verschillende domeinen van de kajaksport.

Disciplines

Het is mogelijk om je aan te sluiten bij onze jeugdwerking als je voldoet aan onderstaande voorwaarden:

• Je bent 9 jaar of ouder
  • Je kan minstens 100m zwemmen

Trainingen

Wij voorzien voor onze jeugdleden vaartrainingen op woensdag, vrijdag en zondag.
Natuurlijk zijn er hierop uitzonderingen, daarom krijgen onze jeugdleden maandelijks een trainingsschema.
Het is dan ook belangrijk om dit na te lezen. Ook belangrijk om te weten is dat wij je niet verplichten om iedere training bij te wonen. We hopen natuurlijk wel je zoveel mogelijk te zien!

Verder voorzien wij tijdens de winter een apart programma:

• Woensdag: Sport en spel in de sporthal of lopen (afhankelijk van de groep waarin je zit)
  • Vrijdag: Zwemtraining in het zwembad
  • Zondag: Vaartraining (we blijven nog altijd een kajakclub)

Leden jonger dan 18 jaar zijn verplicht om deel te nemen aan de jeugdwerking.

Jeugdwerking

Activiteiten

Met de club organiseren we zelf heel wat activiteiten, maar we nemen ook deel aan veel activiteiten van andere clubs. Onze hoofdbedoeling bij deze activiteiten is altijd plezier hebben, eventuele goede prestaties op een competitieve activiteit zijn natuurlijk mooi meegenomen!

Activiteiten

Inschrijvingsproces

Als je wil beginnen met kajakken in onze club mag je altijd een 3-tal keer komen proberen.
Meer info over je eerste keer komen varen vind je op de pagina: zelf kajakken.

Indien je beslist dat kajak iets voor jou is kan je je inschrijven in onze club.
Om volledig in orde te zijn met je inschrijving (belangrijk voor de verzekering) moet je 3 dingen in orde brengen:

• Je vult een inschrijvingsformulier in en bezorgd dit aan een trainer of aan een bestuurslid
  • Je schrijft het inschrijvingsgeld over op de clubrekening met vermelding: ‘Inschrijvingsgeld Jaartal Naam Voornaam’
  • Je laat een medische fiche invullen door een dokter en bezorgd dit aan een trainer of aan een bestuurslid

Trainers

Maxim Cottem