Zelf kajakken?

Initiatie

Je zoekt een nieuwe sport, en kajak lijkt wel iets voor jou? Twijfel dan niet om eens te komen proberen!
Wij geven bijna iedere woensdag initiaties en deze zijn de eerste drie keer volledig gratis. We raden wel aan om op voorhand even te informeren of er de woensdag waarop je wil komen wel initiatie is.

Een initiatie volgen: Wat moet ik weten?

Wanneer:
Bijna iedere woensdag (best op voorhand contact opnemen).
We starten om 18u en eindigen rond 20u.
Waar:
Klinkaardstraat 40
8530 Harelbeke
Leeftijd:
Vanaf 9 jaar tot ... (zwembrevet 25m verplicht)
Meenemen:
Kledij die nat mag zijn: t-shirt, zwembroek, zwemshort, ...(Geen kledij die veel water opneemt, bv. jeans)
Handdoek
Droge kledij voor na het varen
Eventueel: waterschoentjes
Omkleden:
We hebben kleedkamers in de club, je kan je dan ook omkleden in onze club.
Douchen:
Na het varen kan je nog douchen in onze club. We raden dit zeker aan.

Groepsinitiatie

Je zoekt een nieuwe activiteit voor een sportdag met school of wil graag eens iets sportiefs doen met het bedrijf?
Heb je dan al eens gedacht aan kano of kajak?

Wij voorzien initiaties op maat voor bedrijven, scholen, ...
Indien u geïnteresseerd zou zijn kunt u contact met ons opnemen voor concrete informatie en na te vragen of wij op de door u gekozen dag een initiatie kunnen voorzien. De prijs is afhankelijk van de door u gekozen initiatie.