Pannenkoekenverkoop

Zoals iedereen weet kost het flink wat centen om onze leden in optimale omstandigheden hun favoriete sport te laten beoefenen. Zo streven we ernaar om ons lokaal te vernieuwen, om regelmatig nieuw vaarmateriaal aan te kopen, … Kortom alles wat nodig is om onze leden alle mogelijkheden te geven.

Om dit allemaal te kunnen bekostigen houden wij dit jaar een verkoopactie om vooral de jeugdwerking financieel te ondersteunen. We hopen via een pannenkoekenverkoop het mogelijk te maken om zo snel mogelijk twee nieuwe K2’s te kopen.

De pannenkoeken worden per kilo verkocht aan € 6 en wij kopen deze zelf aan bij Dries Pannenkoeken.

Jij kan ons steunen door pannenkoeken te bestellen. Dit kan je doen vóór 23 januari via een clublid. Zij zullen jouw pannenkoeken dan kunnen afhalen op woensdag 3 februari en vervolgens aan jou bezorgen.

En om het wat leuker te maken: de twee clubleden met de meeste pannenkoeken krijgen een verrassing! Wij zijn benieuwd wie dat zal worden.